Велинград, Клептуза
Велинград, Клептуза © Wikipedia, CC BY-SA 3.0

1.Самостоятелен реновиран втори етаж от къща в гр. Велинград, обл. Пазарджик, на ул. „Юндола“ №31, разполагаща с 4 бр. стаи, от които 3 оборудвани с по две легла и 1 стая с три легла и самостоятелна тераса. Стаите разполагат с климатик, мини бар, телевизор. Къщата има и голяма обща тераса, както и самостоятелна механа на партера, изрядно оборудвана, включително с голям телевизор, хладилник, маса за 10 – 12 души и едно място за паркиране на автомобил в двора.

2. Освен това притежаваме и самостоятелна къща с 4 стаи и механа, голям двор с барбекю и места за паркиране в с. Аспарухово, община Дългопол, Варненска област. Имотът в непосредствена близост до чашката на язовир „Цонево“. Намира се на Айтоски проход по пътя Варна – Бургас – Сливен –, на границата между Област Варна и Област Бургас. В същата е извършен основен ремонт през 2018г. Базата е удобна и за риболов. Намира се до местността „ Чудните скали“. В селото има и етнографски музей, хотели с ресторанти на брега на язовира.

Двете бази се обслужват от домакини, чиито телефон ще получите при записване в счетоводството на Варненска АК.

Цените за нощувка са определени на заседание на АС – Варна и същите са публикувани в сайта на АК – Варна www.varnalaw.org.

Всеки желаещ действащ адвокат може да ангажира стая за период до една седмица, чрез счетоводител Авидан Османова или касиер-счетоводител Гълъбина Христова, на тел. 052/634856.