СЪВЕТ НА ВАРНЕНСКАТА АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ

Варна 900, ул."Батак"7 ет.3,тел.:+359 52 634 856 Факс:+359 52 601 065, Мобилен:+359 878 556 41 E-mail: advokati@mbox.contact.bg

ДО АДВОКАТСКА КОЛЕГИЯ
гр. МОНТАТА

Уважаеми г-н/г-жо, Председател,

Настоящето писмо касае почивките на действащите и на пенсионираните адвокати и членовете на техните семейства.
Уведомявам Ви, че Варненска адвокатска колегия разполага със самостоятелен втори етаж от къща в гр. Велинград, обл. Пазарджик, на ул. "Юндола" №31, намираща се непосредствена близост до центъра на града и ж.п. гарата. Къщата разполага с четири стаи, една от които е с тераса, три от които са оборудвани с по две легла, а другата с три легла. Стаите разполагат с климатик и мини бар. Къщата има голяма тераса и двор с беседка, както и самостоятелна механа на партера, изцяло оборудвана, включително с голям телевизор, хладилник, маса за 10-12 души и място за паркиране на един автомобил.
Освен това притежаваме и самостоятелна къща също с четири стаи, механа и двор с барбекю в с. Аспарухово, община Дългопол, Варненска област.
Къщата е в непосредствена близост до чашата на язовир "Цонево". Селото се намира на пътя Варна - Айтоски проход посока Бургас и гр. Сливен и е на границата между област Варна и област Бургас. В района на язовира е местността "Чудните скали". Базата е удобна за риболов. В къщата е извършен основен ремонт през 2016 г.
Двете бази работят целогодишно и се обслужват от домакин, чиито персонален телефон ще получите при записване в деловодството на Варненска адвокатска колегия: 052 634856.
Цените за нощувка са определени на заседание на АС - Варна и същите са публикувани в сайта на АК - Варна: www.varnalaw.org, като заплащането може да е по банков път, на място в самите бази или в деловодството на АК-Варна.
Адвокатски съвет Варна Ви предлага желаещите колеги да ползват базите ни, когато те не са ангажирани от адвокати от ВАК. Всеки желаещ действащ и пенсиониран адвокат от Вашата адвокатска колегия може да ангажира стая за период до една седмица, чрез счетоводителя Румяна Атанасова и касиер Силвена Митева на тел. 052 634856.
Каним и очакваме колеги от Вашата колегия да ползват базите ни в удобно за тях време на годината.
Председател:
/адв. Юлиян Георгиев/